Translate

torstai 17. toukokuuta 2012

On aika

Välillä on pakko tehdä itselle kysymyksiä. Näitä olen viime kuukausina tehnyt itselleni. Olen mm. kysynyt kannattaako maksaa järjettömästi asumisesta, silloinkaan kun viihtyy asunnossa ja siinä on ruhtinaallisesti tilaa yhdelle ihmiselle ? Vastaukseni em. kysymykseen oli, ettei kannata ja aloitin vaihtoasunnon etsinnän. Kun täällä Helsingissä on onnistunut saamaan kaupungin vuokra-asunnon siitä kannattaa pitää kiinni. Helsingillä on 49 000 vuokra-asuntoa ja jonot kaupungin asuntoihin ovat massiiviset.




Asuminen tässä talossa päättyy ensi kuussa  reilun 7-vuoden yhteielon jälkeen. Olen viihtynyt hyvin, on aivan ihania naapureita jne.  mutta se vuokra...




Uusi koti löytyi myöskin Vuosaaresta Eniron karttapalvelun tietojen mukaan 1.75 km:n päästä nykyisestä. Neliöt tippuvat 16 ja vuokra lähes 300€, ei huonompi kauppa minusta, vai?


Jossain vaiheessa postailen jotain Vuokista eli Vuosaaresta miin saatte tehdä tuttavuutta kotiseutuuni.


Nyt heitän ilmoille kysymyksen. Monellako eri paikkakunnalla olen elämäni aikana asunut? Mukaan en ole laskenut muuttoja eri kaupunginosien välillä tai muuttoa uudelleen kuntaan jossa jo aiemmin olin asunut. 

2 kommenttia:

  1. Intiutiolla arvaisin että 6:lla paikkakunnalla.

    Hertsileijaa ku huomasin etten ite oo ku 3:lla

    VastaaPoista
  2. Itsetutkiskelu on nykyään trendikästä.
    Juu-u ja se kannattaa totisesti, jos plakkariin jääpi 300 ylimääräistä euroa vaikkapa sijoitettavaksi matkakassaan tahi sukkalankaan.
    XD hmmm... monasti, useasti olet muuttanut.
    Aikuisiän muutoiksi villi veikkaus on ... tiu.
    Pakkaamisen riemua ja iloisaa alkavaa viikoa!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!