Translate

lauantai 11. elokuuta 2012

Tervetuloa ja tervemenoa

Taivaalle ole kovasti katsellut ja korvatkin sen ovat kertoneet että tervakolibrit ovat lähteneet. Hyvää matkaa heille ja tervetuloa takaisin ensi vuonna!

Viikko sitten kummastelin ja pällistelin jalkaani, sitä vähemmän turvonnutta.



Kylläpä vain, nesteet pukkasivat ulos ihon läpi. Ihan sitä piti lähteä lääkärisedälle näyttämään, joka ei kuitenkaan viitsinyt sitä katsoa saati sitten tutkia. Ihan en tyytyväinen ollut ja aattelin lisävalaistuksen ongelmaan olevan paikallaan.





 Pari päivää myöhemmin terveydenhoitaja oli jo kauhuissaan ja kutsui lääkärin paikalle. Omalääkäri tuntee minut ja vaivani ja siinä hän lattialla istui jalkani juuressa pudistellen päätään. Antibioottikuuriksi se meni. Nyt on kipu poissa ja nesteentulo lähes kokonaan loppunut. Ylläripyllärinä se jalka joka ei vuotanut ja joka on liki kolmen vuoden ajan ollut aivan muodoton möykky on pienentynyt ja alkaa jo pikkuhiljaa muistuttaa jalkaa.

Tervetuloa on tullut sanottua perheen uudelle jäsenelle. Ei, ei todellakaan lapset eivät ole vieläkään älynneet tehdä minusta mummoa sanan varsinaisessa merkityksessä. Juniorini otti kuitenkin kissavauvan ja Juliet on aivan hurmaava pentu. Näinollen olen nyt mummo kahdelle tyttökisalle.







Jo jonkinaikaa kylpyhuoneeni lavuaari on korissut kuin kuolemankourissa. Asialle on pitänyt tehdä jotain. Aina se kuitenkin on jäänyt miettimisen tasolle. Tänäaamuna sitten tempaisin.




Lappasin lusikalla ruokasoodaa viemäriin, päälle etikkaa. Johan ne alkoivat kivasti kuohumaan. Kun kiehumisen ääni viemäristä lakkasi annoin kylmävesihanan vuotaa tovin ja avot olihan korina tipotiessään. Taas tuli todistettua kuinka yksi vanha keino on parempi kuin pussillinen uusia. Nuo joka kodin perusaineet ovat tosi tehokkaita ja vielä kaikenlisäksi edullisia verrattuna kodin putkimiehiin.

Jos minä teen kirjoitusvirheitä niin tehdään niitä paremmisakin piireissä. Vai mitä sanotte tästä löydöksestä paikallisessa kaupassa.




Eipä muuta kuin rattoisaa viikonvaihdetta. Nautitaan kesän loppurippeistä ja elämästä yleensä.

5 kommenttia:

  1. Minäkään en ole nähnyt enää niitä paria tervapääskyä pyörimässä taivaankannella.
    Onneksi toinen lääkäri otti tämän vuotoasian vakavissaan.
    Pikkuinen kissaneiti on varsinainen söpöliini.
    XD konstit on monet sano akka, kun ruokasoodaa viemäriin lappas.
    Viihtyisää viikonvaihdetta ja paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarina kommentistasi. Nyt on aika seurailla syksynmerkkien ilmestymistä.

      Poista
  2. Sehän on jo puoliruokaa kun suunnittelee parannuksia.
    Mistähän sinun jalkasi oireilee ?

    Kiitos, hyvää alkanutta kissaviikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liirum. Kun vanhaksi elää oireita ilmenee jos jonninmoisia. Olen aina ollut hieman "poikkeava" yksilö joten oireilukin on senmukaista.

      Poista
  3. Toivottavasti jalka vaivat katoaa(tai ainakin toivon niin) oikean lääkkeen myötä.
    Kissat ovat suloisia vauvoina ja voi niillekkin olla mummuna.
    Monessa kodin askaressa vanhat keinot ovat parempia kuin pussillinen uusia.

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!