Translate

tiistai 1. marraskuuta 2011

Uuden äärellä

Sattuipa tässä niin että yksi määrätty sulake otti ja paloi ja paloi aina vaan uudelleen. Tulipa juniori tänne ja ryhtyi yksi kerrallaan kokeilemaan mikä laite sulaketta polttaa. Hupsista rallaa, kyseessä oli tietokone! Ja kuinka ollakaan kokeillessa tietsikka alkoi savuttaa, säästyttiin sentään liekeiltä. Erittäin epämieluisa yllätys.






Juniori tässä naureksii hieman nuorempana





Tietokoneen orja kun olen, oli kauhea ajatus elää ilman sitä. Onneksi ensiavuksi osoittautui älypuhelin jonka juniori oli mulle antanut hankkiessaan itselleen hienomman ja paremman.


Sanotaan hädässä ystävän tunnettavan. Ja niin nytkin. Ystävä oli jo seuraavana iltana luonani uuden entistä ehomman tietokoneen kanssa.










Karvainen kaveri kirjaimellisesti huokasi syvään huomatessaan mamin käyvän tietokoneen kimppuun. On huomannut silloin menevän aikaa. No nyt saan nauttia paremmasta tietokoneversiosta.


Vanhemmat kaksi lastani ovat menossa pääsykokeisiin ihan näinä päivinä. Tytär on vaihtamassa Islamintutkimuksen ja naistutkimuksen Kätilöopintoihin. Keskimmäinen (poika) puolestaan haluaa päästä eroon ravintolamaailmasta ja halajaa vaihtaa tarjoilijan työt sairaanhoitajan opintoihin, vaikka tähtäimessä on ensihoitajaksi ambulanssiin. Nyt sitten peukkuja pidetään pystyssä että pääsykokeissa menisi hyvin.




No ovathan he hieman tästä jo kasvaneet.


Kovin on harmaata tämä syksyn sää, sade kuitenkin pysytellyt poissa ja lämpöä parhaillaan 10 astetta. Mielessä pyörii ajatus jospa jo pian saataisiin lunta. Valkoisuus ulkona olisi niin kaunista. Olisi varmaankin yhtä kaunista kuin tyttären kissa, minun oma kullannupukka.



9 kommenttia:

  1. Lykkyä nuorison pääsykokeisiin ja tietokoneelle!
    Pikkuäidin kanssa katselimme vanhoja kuvia ja 15.10.10 oli pihallamme lumilyhtyjä.
    Pikku-ukko tuossa kotva sitten lähtiessään totes; melko pimeetä, huomenna aurinko nousee.
    Viihtyisää iltaa!

    VastaaPoista
  2. Kiittelen Tarinaa. Itsekin yritin muistella milloin lumi viime vuonna tuli. Päivää en muistanut kuin Lokakuun tarkkuudella. Toivoa sopii pikku-ukon olleen oikeassa että aurinko nousisi huomenna jopa niin että näyttäytyisi meille

    VastaaPoista
  3. Toivon kovasti paljon oikeanlaista viisautta lastesi pääsykoehetkiin. Marraskuun tummuus ja tasainen harmaus istunut tänään maisemassa. Minusta siinä on kutkuttavan odotuksen tunne. KAikki värit hiljalleen heitetty yltään...hetken hauras tummuus....sitten kaiken puhdistava valkeus!! Koen lumen odottelussa ja joulun odottelussa levollisuutta ja rauhaa.
    Luoksesi lämmin ajatus♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos Tinttarus käynnistäsi ja jälkesi jättämisestä! Niin sitä puhdistavaa ja kaunistavaa valkeutta tässä odotellaan

    VastaaPoista
  5. Teille pakkasta ja valkeaa aitoa lunta.
    Meille lämmintä ja aurinkoista lumetonta maisemaa :)
    Voihan tämmösen toiveen lähettää Isälle.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Liirum käynnistä ja kommenteista (siitäkin joka ei ainakaan vielä täällä näy)
    Ihanuus on siinä että arkisetkin asiat saa olla huokauksia ylös.

    VastaaPoista
  7. Joskus se saattaa etityttää mikä kone polttaa sulakkeita,hyvä että löytyi.
    Onnea vaan pääsykokeisiin menijöille.
    Kisu on niin meijän entisen kisun näkönen että ihan ikävä tuli.
    Minä odotan myös lunta pun on niin pimeää ja ikävän näköistä tuolla ulkona,tänään sakea sumu koko päivän.

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihana blogi :))) Minä rakastan vanhoja valokuvia, ne on kerrassaan upeita!! Toivottavasti saan kuvattua omia kuviani niin että saisin niitä blogiini, siellä on mm. kuva äidinäidinisästä; tuimailmeisestä papasta tuolilla istumassa ;D
    Olen syntynyt vuonna -56 ja Rantsilassa olen ollut kesät setäni luona; isäni veljistä 3 asuu Rantsilassa; Pitkänen on sukunimensä.
    Äidilläsi on kunnioitettava määrä vuosia; toivon hänelle vielä monta vuotta lisää :)
    Täällä Porissa on niin pimeää ja harmaata ja sateen tihkua, kuten yleensä Länsirannikolla, joten mieluusti ottaisin pienen lumikerroksen, mutta edelleenkin lämpötila pysyttelee +10 asteen tienoilla...
    Tsemppiä lapsillesi pääsykokeisiin!

    VastaaPoista
  9. kiitos Tarikka ja bemu kommenteistanne.
    Tarikka, minullakin oli tuollainen valkoinen kissa joskus menneinä vuosina, joten tyttären kissa on nyt niin rakas.
    bemu, kun näen äitini kysäisen josko hän muistaisi Pitkäsiä Rantsilasta

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!