Translate

torstai 12. tammikuuta 2012

On ilmoja pidellyt

Totta tosiaan ilmoja on pidellyt ainakin täällä pääkaupungissa. Pari päivää sitten lunta ja pientä pakkasta. Tänään, no aamulla sain liukkausvaroituksen kännykkääni, vaan ei sitä enää tarvitse. On harmaata ja vettä viskoo niin etten kauppaan viitsinyt lähteä.


Nyt kun keskustelu on avattu perinteisellä suomalaisella tavalla, eli ilmoista puhumisella, voikin sitten jatkaa jo asialla.


Keskimmäiseni vietti reilun viikon mittaisen lomansa Istanbulissa. Palasi sieltä montaa kokemusta rikkaampana. Oli käynyt myöskin 1400-luvulla perustetussa Hammamissa, jossa turistit eivät juurikaan käy. Sieltä oli ostanut tuliaisiksi pellavaisia pyyhkeitä, sellaisia joita käytetään kyseisessä hammamissa.






Sain myöskin ihanan oliiviöljysaippuan.






Huomenna paha Nuutti vie joulun pois. Avustin Nuuttia kuitenkin hieman jo tänään. Ovikoriste ainakin vaihtui jo toiseen.










Tämä Helsinki on vallan ihmeellinen paikka, täältä löytää jos vaikka mitä kun silmänsä auki pitää. Juniori oli melkein kaupungin paraatipaikalta hiffannut seuraavan.




Jep, on Tarinalla hieman selittämistä...


Lentoyhtiöt (Norvegian ja Brittish Air) ovat pommittaneet minua sähköposteilla. Nykyään näyttävät laittavat tietoihinsa jo etukäteen passin tiedot. Ne on sitten annettu ja inavkuljetukset lentokentille, Helsinki, Gatwick ja Tunis Garthago tilattu. En niitä kilometrien mittaisia käytäviä vapaaehtoisesti kulje kun kerran on apua saatavissa. Tilattu ja maksettu on myöskin airport transfer Tunisista Hammam Sousseen. Matkaan on vielä kovasti aikaa, mutta kun reissussa olen päivittelen tänne pientä matkapäiväkirjaa.


Nyt vaan Tammikuuta eteenpäin elämään. Paljon mahtuu tähänkin kuukauteen. Nyt aivan erikoisesti ajatukset kantautuu Bromley'n Engalantiin, jossa ystäväni Stephen makaa sairaalassa odottamassa sydämen pysähtymistä. Samalla lähettelen voimahaleja Joanille joka vierestä seuraa puolisonsa viimeisiä hetkiä. Loppukuusta sitten matkustelen Tampereelle saattamaan Lyyliä viimeiselle matkalle. Äiti ei enää jaksa ja minulle lankesi perheemme edustus hautajaisissa.

3 kommenttia:

  1. Kyllä sinun kelpaa mennä kotihammamiin tuliaisten kera.
    Minun Tilda ovesta on askarteluboxissa Tarinan asussa vaihtamassa kostyymiä ja ovessa ei keiku näin ollen mitään.
    Juu-u suuria laajoja afäärejähän sitä tehdään päivittäin ... XD täytyy hankkia kahvimaito.
    Iso, lämmin voimahali suruusi ja muista edustaa arvokkaasti!
    Junassa on hyvää aikaa heilutella puikkoja ;o).
    Ropisevaa vesisade-ehtoota!

    VastaaPoista
  2. MitÄh ? Onks Tarinalla noin kaunis puoti hesassa.. XL
    Meillä on ovessa Joulu, Nuutin päivään asti.
    Samoin lämmin hali ja paijaus suruusi.
    Lunta tuiskinut koko päivän tiet muhkuraisia, onneksi olen vapaalla.

    VastaaPoista
  3. Tarinan asussa on kuulemani mukaan ihan Tarinan näköisiä vaatteita, joten vaikka olenkin luullut tietäväni Tarinasta lähes kaiken, hän yllätti tällä liikkeellään. Ei vaan nyt kehtaa myöntää salaisuuttaan. Mutta Tarina, niin isoja päätöksiä kuin kahvimaidon ostamista ei mun tartte tehdä, maito kun ennättäisi hapantua ennenkuin saat itsesi hilattua tänne.
    Puikot ovat heiluneet täällä kotosalla, hautajaisreisulle tuskin niitä mukaan otan.
    Ilma kuin ilma niin nautitaan elämästä!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi!